Menyer
Da godseier Lorentz Meyer Boeck drev Losby Gods med sin kone i 1893-1936 var godset kjent som et gjestfritt selskapshus og lystig møtepunkt for hovedstadens mest velstående borgere.
God mat og drikke sto i sentrum for mange av arrangementene, og Lorentz Meyer Boeck engasjerte seg gjerne personlig i menyene. Sammen med kokka Gunvor Kolstad satte han sammen mange spennende måltider, og komponerte menyer til de legendariske selskapene. Gunvor Kolstad har blitt en legende på Losby, etter å ha stått over grytene til godseierparet i over 20 år. Losby Gods fikk i 2013 Gunvors personlige kokebøker i gave, og disse er en stor inspirasjonskilde for vårt kjøkken i dag.
I vår selskapsmeny og à la carte meny finner du et variert utvalg fristende forretter, hovedretter og desserter. Vinkartet inneholder et rikt utvalg av røde, hvite og musserende viner, samt andre gode drikkevarer med og uten alkohol.
Vi har en egen barnemeny, aperitiffmeny og en kakemeny med tradisjonelle bløtkaker, moussekaker, ostekaker, friske fruktkaker og annen gjærbakst. Du finner også en egen, variert meny til Losby Godscafé, som er et avslappet alternativ når du ønsker en enkel lunsj eller en kaffe og noe søtt.
Vår kjøkkensjef komponerer menyene ut ifra årstid og råvarer. Vi stiller svært høye krav til kvalitet, så du får alltid servert det aller beste fra vårt kjøkken.
NB! Vi gjør oppmerksom på at vi ved Viltaften samt fredager og lørdager i julebordssesongen ikke serverer retter fra vår A la carte meny!
Velkommen til et smakfullt måltid!
A la carte meny | Vinkart Losby Gods |