Foredrag – Mental trening


Bygg sterke team med mental trening– Foredrag for dine konferansedeltagere
Gå til forespørsel

Gi din konferanseopplevelse et løft med vårt inspirerende foredrag: Slik bygger du sterke team. Gjennom dette foredraget får deltakerne innsikt i hvordan mental trening og teambygging kan transformere deres samarbeid, kommunikasjon og prestasjon.

Vårt fokus er på å skape varige endringer ved å utvikle en kultur av psykologisk trygghet og et vekstorientert tankesett. Deltakerne vil lære hvordan de kan styrke teamet sitt ved å:

● Skapeenkultur med psykologisk trygghet: Bygg et miljø der alle våger å bidra, feile og lære– uten frykt for å bli dømt.
● Forbedre kommunikasjon: Lær teknikker som fremmer åpenhet og effektiv kommunikasjon.
● Styrke samarbeidet: Finn ut hvordan du kan bygge tillit og en felles forståelse som skaper synergier i teamet.
● Øketeamets ytelse: Utforsk hvordan fokus på mentale verktøy og kulturbygging kan drive teamet til nye høyder.

Vårt foredrag er en perfekt aktivitet for å fylle pausen mellom faglige økter, samtidig som det gir konferansedeltakerne konkrete verktøy de kan ta med seg tilbake til arbeidsplassen.

Med over 20 års erfaring innen salg og ledelse, mental trening og organisasjonsutvikling, gir vi deltakerne forskningsbaserte metoder og praktiske eksempler fra både næringslivet og idretten. Enten det er en kort innsiktsfull workshop eller et lengre dypdykk i teambygging, kan vi skreddersy opplevelsen til deres behov.

Re Boot AS er drevet av blant andre Sabina Bergstad-Vinnes og Ole Christian Sandvoll som begge er sertifiserte PMT leder- og mentaltrenere samt kursinstruktører for nye leder- og mentaltrener-elever.

Passer for alle typer team– enten dere er på jakt etter å forbedre samarbeidet, eller vil utfordre dere selv til å bli enda bedre!

Ønsker du å styrke din bedrifts interne kultur og utvikle teamet ditt? Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan bidra til en vellykket konferanse.

Vi kan også tilby flere typer foredrag og arrangementer. Se vår nettside

 

La oss inspirere dine deltakere til å bygge sterke og effektive team, som varer langt utover konferansen.

Praktisk informasjon

Varighet60 minutter (kan også gjennomføres i workshopformat: 2 timer)
AntallAnbefalt antall: 10 - 180
PrisinformasjonPå forespørsel
SesongHele året
HvorLosby Gods

Del denne siden:

Til toppen ▴